058 Online heeft op 2juni 2024 opnames gemaakt van de reünie van Kuifje ’64

Hiernaast is het resultaat te bekijken!

2024-06-02 Wobbe van Seijen(l.) Johan Meijering (r.) Reünie Kuifje’64 (K’64) in Leeuwarden in Omar Dance Centre

‘Bedankt voor de geweldige middag die we hebben gehad.
Wat een Happening in jaren niet zo lekker aan het dansen geweest en deze keer ook met mijn zus. Een gat in de markt voor mensen van deze leeftijd waar nu geen plaats voor is om uit te gaan. Het Beat festival van 27 April 1966 is indertijd ook gesteund door onze winkel “Bij de Put”. Nogmaals bedankt’,

Groet,

Wobbe van Seijen

“Maarten en ik hebben genoten en ik ben weer helemaal losjes in mijn (versleten) heupen. Wat gezelligheid en ontspanning met een mens kan doen. Tijden van vroeger herleefden voor mij, reeds lang uit Leeuwarden weg. Complimenten voor jou en de andere organisatoren voor het programma, helemaal top hoor. En wat een prachtig boek is er uit voortgekomen. Ook hiervoor dank. Misschien tot ziens.”

Een liefdevolle groet,

Maarten de Boer en Rita van Seijen

‘Ik heb vanmiddag in de Dansschool van Omar Smids, reuze genoten van de reünie van Kuifje 64, ook van jouw speech. Op zondagmiddagen heb ik in een (dichtgetimmerd) café (Boekema?) aan de Langemarktstraat te Leeuwarden, o.a . The Bintangs en Rob Hoeke met zijn band zien optreden, op de eerste foto in jouw boek, sta jij afgebeeld met de gitarist van Rob Hoeke; John Schuursma. Ook zag ik als 13-jarige op een zaterdagavond in Café Boekema in de Frieslandhal, Cuby & The Blizzards optreden enz. prachtig, prachtig, prachtig, dankjewel daarvoor beste Johan !
Vanmiddag heb ik om 14.00 uur bij de ingang even met jouw lieftallige vrouw gesproken, o.a. over jouw broer Frits, waarmee ik op de Lagere school, Koningin Emmaschool zat en waarmee ik heb gespeeld, waardoor ik ook bij jullie thuis in de Bijenhofstraat kwam. Hoe gaat het met Frits? Zou je de hartelijke groeten van mij aan hem willen doen?
Helaas kon ik vanmiddag tot circa 15.30 uur bij jullie aanwezig zijn en na nog een kort gesprek met Zwarte Jelle te hebben gevoerd, moest ik naar huis’.
Hartelijke groet,
Jan Keyzer uit Leeuwarden

“Jan, je maakt me heel blij met al die mooie reacties. Ik sta nog niet met beide benen op de grond, ben na twee dagen nog niet geland. Leef nog steeds in een mooie en spannende film, die langzaam voorbij trekt. Zo indrukwekkend om al die mooie mensen met al hun talenten en gaven bij elkaar te zien. Wat een Kwaliteiten! En wat geweldig dat zo velen de moeite namen om naar onze reünie, de Reünie van Kuifje ’64 (K’64) te komen. Je begrijpt het, woorden schieten te kort. Ik heb zoveel respect voor alle musici die ons vele jaren, in de jaren 60, zo hebben laten genieten. Ik zou iedereen een dikke Knuffel willen geven, helaas is het Kuifje’64-Feest alweer voorbij. Er is helaas een chronisch tekort aan liefde, op alle niveaus! Zondagmiddag 2 juni 2024 in Leeuwarden in Omar Smids Dance Centre heb ik daar gelukkig niets van gemerkt.
Een warme groet,”
Johan Meijering

“Ben je al een beetje bekomen van gisteren? Het was heel leuk gisteren, wij hebben veel plezier gehad!
Benn Bergmann en Fransina Ganzeveld

“En zijn jullie al bijgekomen van gisteren. Het was toch geweldig. ”
Harrie en Femmie Slotboom

“Wat een mooie dag toch gisteren, ben heel benieuwd naar de filmbeelden en foto’s van deze happening…veel leuke mensen weer ontmoet….we wachten de reacties af…
Auke en Hannie Feenstra

“Dankjewel voor het leuke feestje gistermiddag. Wij hebben genoten. Gelukkig konden we op sommige nummers ook een beetje tangodansen. Helemaal top!
Hoop dat jij en je vrienden ook nagenieten.
Tot dans, hartelijke groet,”
Marie-Claire

‘Wij hebben erg genoten en een heerlijke middag gehad. Lekker kunnen swingen en oude bekenden ontmoet. Johan, dank voor de uitnodiging.’
Groetjes,
Hanneke

“Wat een mooi en uitgebreid document over jouw jarenlange inzet voor de jongeren in de sixties!”
Margreeth

“Wat een super leuke dag afgelopen zondag met Kuifje 64. Ik heb me uitstekend vermaakt, vooraf niet wetende dat ik nog oude bekenden zou ontmoeten waaronder Wobbe en Leo…. Kuifje is tenslotte voor mijn tijd geweest, ik was pas 6. De band uit Antwerpen was ook geweldig. Heel bijzonder dat ik dit samen met Margreet heb beleefd. We hebben onder het genot van een wijntje al uitgebreid nagepraat over deze dag. De film via YouTube heb ik ook al gezien, vannacht om 2.00 uur. Mooi gedocumenteerd, super leuk. Het lijkt me leuk om binnenkort, als je van alles bent bijgekomen, met een bak koffie over deze bijzondere dag na te praten.”
Anna

‘Het feest alweer voorbij, wat een leuk idee, leuk filmpje, leuk artikel.
Ik had nooit gehoord van “Kuifje 64”, na mijn eindexamen (1962) ben ik zo snel mogelijk uit Leeuwarden vertrokken (om in Utrecht een opleiding te volgen) en met het idee er nooit weer naar terug te keren. Het lot besliste anders…
Voor mij geen reünie dus. Fijn dat je nog steeds fantastische dingen bedenkt, we hebben er vaak van genoten en ik wens je een goeie verkoop van je boek. En vooral een mooie zomer, geluk en gezondheid’
Liefs,
Ellen